Πάνος Μουζουράκης – Μαρία Σολωμού: Τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους!

Διαβάστε αναλυτικά…

Τις τελευταίες μέρες φήμες θέλουν τον Πάνο Μουζουράκη και η Μαρία Σολωμού να έχουν δώσει τέλος στη σχέση τους ωστόσο κανένας από τους δυο δεν παραδέχθηκε κάτι τέτοιο.

Αυτό, όμως, που φέρνει τα πάνω κάτω στο θέμα αυτό είναι δημοσίευμα που θέλει τον τραγουδιστή να έχει προχωρήσει στη ζωή του και ήδη να βρίσκεται σε άλλη σχέση.

«O Πάνος μένει εκεί προσωρινά και αναζητά σπίτι. Η νέα καθημερινότητα που περιλαμβάνει πολλά ταξίδια, ξενύχτια μέχρι το πρωί και κολλητή παρέα με τον καλό του φίλο Κωστή Μαραβέγια», αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του. Μάλιστα ο ίδιος δηλώνει στο Down Town: «Μάλιστα πολλές φορές πειράζει τον Κωστή λέγοντας του τώρα που χώρισαν και οι δύο να μείνουν μαζί!». Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν τον χωρισμό του ζευγαριού.

Φυσικά, από την πλευρά της Μαρία Σολωμού υπάρχουν σύννεφα αφού η ηθοποιός επιμένει ότι ήταν μία κρίση της στιγμής. Βέβαια, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στο ίδιο περιοδικό πως είδαν τον Πάνο Μουζουράκη με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη να γευματίζει με την οποία έφυγαν αγκαλιά.

No Comments Yet

Comments are closed