Πάνω από 1500 κλήσεις «έκοψε» η Τροχαία Θεσσαλονίκης σε 15 μέρες!

 

Σε διάστημα 15 ημερών βεβαιώθηκαν 1.661 παραβάσεις που αφορούν σε παράνομες σταθμεύσεις οχημάτων, κυρίως δικύκλων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης  Θεσσαλονίκης, στην οποία επίσης επισημαίνεται ότι με την εντατικοποίηση των σχετικών τρονομικών ελέγχων «γίνεται μία προσπάθεια αφύπνισης της κυκλοφοριακής συνείδησης των πολιτών μέσα από δράσεις σε διάφορες περιοχές του Νομού. Σημειώνεται δε ότι «αξιοσημείωτη είναι και η προσφορά των χειριστών γερανοφόρων οχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης που σε 24ωρη βάση δίνουν άμεση λύση σε εγκλωβισμένα οχήματα (αναπηρικά αμαξίδια κ.λπ.)».

 

Από την έναρξη εφαρμογής του ειδικού σχεδίου, σε διάστημα μόλις 15 ημερών και συγκεκριμένα από 15 έως 30-09-2019, τροχονόμοι των προαναφερόμενων συνεργείων, βεβαίωσαν χίλιες εξακόσιες εξήντα μια (1.661) παραβάσεις που αφορούν σε παράνομες σταθμεύσεις οχημάτων, από τις οποίες οι χίλιες εκατόν ογδόντα επτά (1.187) αναφέρονται σε σταθμεύσεις δικύκλων σε πεζοδρόμια και πεζοδρόμους.

Η ενημέρωση των πολιτών θα συνεχιστεί με γνώμονα την εμπέδωση κυκλοφοριακής συνείδησης, τονίζεται στην ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Θ.

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed