Παγωτό μπανάνα με μερέντα

Υλικά

  • 3 μπανάνες ώριμες
  • 1 μεγάλη κουτ. της σούπας μερέντα

Διαδικασία

Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε ροδέλες πάχους περίπου 2 εκ. Τις απλώνουμε σε ένα μικρό ταψάκι, το οποίο βάζουμε στην κατάψυξη για 2½ – 3 ώρες. Ρίχνουμε τις παγωμένες ροδέλες μπανάνας στο μούλτι μαζί με τη μερέντα και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα μαστιχωτό παγωτό. Θα χρειαστεί 1 – 2 λεπτά χτύπημα.

(gastronomos.gr)

No Comments Yet

Comments are closed