Παγωτό λεμόνι

Περιγραφή

Δροσερό και λεμονάτο!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 240 ml κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
  • 240 ml γάλα
  • 240 ml χυμό από λεμόνια
  • ξύσμα ενός λεμονιού (προαιρετικό)
  • 160 γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. υγρή βανίλια

Πώς το κάνουμε:

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ.
  2. Βάζουμε σε δοχείο στη κατάψυξη και ξαναχτυπάμε ανά 3 ώρες για 3-4 φορές ώστε να μην δημιουργηθούν κρυσταλλάκια.

Λίγα μυστικά ακόμα

Δοκιμάστε το παγωτό πριν το βάλετε στην κατάψυξη και προσθέστε ζάχαρη αν νομίζετε ότι χρειάζεται.

No Comments Yet

Comments are closed