Π. Σούλας: Από οράματα άλλο τίποτε…

«Στο debate των υποψηφίων δημάρχων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης ακούστηκαν… ευχολόγια» σχολίασε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Σούλας κατά τη διάρκεια του debate.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «… μέχρι το βράδυ μπορούμε να μιλάμε για αυτά που εύχονται ορισμένοι, από ουρανοξύστες, νέα δημαρχεία ή μέχρι ό,τι άλλο ευφάνταστο σκεφθούν. Το ζητούμενο είναι να πουν πώς θα γίνουν αυτά… Η εκρηκτική αύξηση του πληθυσμού στο δήμο μας, έχει δημιουργήσει πολλές ανάγκες και ήδη στην πρώτη θητεία, με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε επιτυχώς. Γιατί λοιπόν λένε ότι δεν έχουμε έργο; Δεν ξέρουν ότι δημοπρατήσαμε δύο νέα σχολεία; Το 24ο δημοτικό σχολείο με προϋπολογισμό 3.130.000 ευρώ και το 25ο δημοτικό σχολείο με προϋπολογισμό 5.684.000 ευρώ πάνω από την περιφερειακή.
Επίσης στα σκαριά είναι η ανέγερση του 4ου λυκείου και 7ου γυμνασίου και του ειδικού σχολείου πάνω από περιφερειακή. Τους ενημερώνω δε ότι όσες παιδικές χαρές ήταν ακατάλληλες αποξηλώθηκαν με εντολή εισαγγελέα. Δημοπρατήθηκαν 27 παιδικές χαρές, ήταν 67 και αποξηλώθηκαν οι 45… Για τις υπόλοιπες καταρτίζεται τώρα η μελέτη. Και καλά να μιλάνε (και να διαμαρτύρονται) όσοι δεν έχουν ασκήσει διοίκηση, αλλά να μιλάνε κι αυτοί που έχουν ασκήσει και μάλιστα σε καίριες θέσεις πχ για τη σχολική στέγη; Γιατί δεν έκαναν όλα όσα τώρα… εύχονται και οραματίζονται;» αναρωτήθηκε ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου φωτογραφίζοντας τον νυν υποψήφιο δήμαρχο και πρώην αντιδήμαρχο της διοίκησης Σούλα, Γιάννη Καμαρινό.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο συνυποψήφιος του δεν απάντησε σχετικά…

No Comments Yet

Comments are closed