Π.Ψωμιάδης στο MyPortal.gr (vid): Είμαι πρώτος με μεγάλη διαφορά στις δημοσκοπήσεις. Δεν θα κατέβω για δήμαρχος μόνο αν μου κλείσουν τα μάτια

 

Μόλις λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανοίγει τα χαρτιά του στην διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή «Κατ΄Ουσίαν» της WebTV του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο Φένια Κλιάτση.

Ο πρώην νομάρχης και περιφερειάρχης μιλάει για τον τρόπο που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, αυτός και η οικογένεια του, τις περιπέτειες με τη δικαιοσύνη, την απαξίωση που γνώρισε από τον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ αλλά και τις πιέσεις που δέχτηκε προκειμένου να αποσύρει την υποψηφιότητα του για την προεδρία του κόμματος.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης χαρακτηρίζει «πολιτικό βόδι» τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά για τη στάση του στο Σκοπιανό θεωρώντας «μάγκα» τον Πάνο Καμμένο που τον έβγαλε από τη μέση. Δεν διστάζει να πει πως «στην Ελλάδα πρέπει να είσαι αριστερός και gay για να είσαι Δημοκράτης» σεβόμενος ωστόσο τη διαφορετικότητα χωρίς όμως να δέχεται τις παρελάσεις όπως ο νυν Δήμαρχος.

Τέλος δηλώνει πως στις δημοτικές εκλογές που έρχονται, σίγουρα θα είναι στον δεύτερο γύρο…και μπορεί τη μεγαλύτερη ήττα να την έχει φάει από γυναίκα αλλά όπως λέει «στην πολιτική δε βρέθηκε κανείς να με κερδίσει».

No Comments Yet

Comments are closed