Π. Καμμένος: Τι θα κάνει η ΝΔ αν η συμφωνία με την πΓΔΜ έρθει στη Βουλή με 180 βουλευτές;

«Αν και όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή έχουμε ξεκαθαρίσει τι θα κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για την Οικονομία.

Στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως «όταν έρθει η συμφωνία με 180 ψήφους τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία που αλλά υπόσχεται στην κ. Μέρκελ αλλά λέει στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό». Συνεχίζοντας την επίθεση στη ΝΔ, τόνισε ότι η σημερινή της ηγεσία έχει παραδώσει το κόμμα στην ακροδεξιά και επαναφέρει λογικές που ενός νέου αντικομμουνισμού που στην Ευρώπη υποστηρίζεται από φιλοναζιστικά κόμματα.

Ακόμη, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «όψιμους μακεδονομάχους» που επιθυμούν να ρίξουν την κυβέρνηση για να γλυτώσουν τη φυλακή, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι μόνο αυτή η κυβέρνηση έστειλε στη δικαιοσύνη τα σκάνδαλα.

«Προσπαθούν πάση θυσία να ρίξουν την κυβέρνηση, πριν ολοκληρώσει το έργο της, για να γλιτώσουν τη φυλακή. Μόνο αυτή η κυβέρνηση έστειλε στην κυβέρνηση τα σκάνδαλα. Οι ίδιοι βαφτίστηκαν «μακεδονομάχοι» ενώ οι πολιτικοί τους ηγέτες ευθύνονται για το Σκοπιανό. Και γιατί να ρίξουμε την κυβέρνηση; Για να κάνουμε το χατίρι του Σόρος και της τρόικας εσωτερικού; Για να ανοίγανε σαμπάνιες η διαφθορά και η διαπλοκής;», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο υπουργός Εθνικής άμυνας κατά την ομιλία του στη Βουλή τάχθηκε κατά της Φώφης Γεννηματά αλλά και του Σταύρου Θεοδωράκη λέγοντας πως «τον ξεχάσατε τον Θεοδωράκη που έβαζε όρο να φύγουν οι ΑΝΕΛ για να μπει στην κυβέρνηση; Να ρίχναμε την κυβέρνηση για να κάνουμε τα χατίρια της τρόικας εσωτερικού του  κ. Μητσοτάκη, Βενιζέλου Θεοδωράκη, Στουρνάρα και της κ.Γεννηματα. Είδαμε αποστασίες, εξαγορές βουλευτών, φυλλάδες, τρόφιμους του Σόρος που  συνασπίστηκαν σε μια πρωτόγνωρη συμμαχία για να πέσει η  κυβερνητική πλειοψηφία».

 

No Comments Yet

Comments are closed