Π. Χρηστίδης: «Η ανανέωση από τη Φώφη Γεννηματά γίνεται πράξη, δεν μένει στα λόγια»

«Η ανανέωση από τη Φώφη Γεννηματά γίνεται πράξη, δεν μένει στα λόγια και το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα κίνημα που αλλάζει μια συνολική μιζέρια που υπάρχει σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα της σημερινής μας κοινωνίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM», ο κ Χρηστίδης σχολίασε την πρόταση την πρόταση της κ. Γεννηματά να αναλάβει Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, λέγοντας ότι «είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος σε όλη του τη ζωή προσπαθούσε να γίνεται καλύτερος, να βελτιώνεται, σε όλη του την πορεία στην πολιτική δεν άφησε πίσω τις ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις, έχει ένα σπουδαίο βιογραφικό και όλο αυτό πιστεύουμε ότι είναι κάτι που μπορεί να εκφράσει την επόμενη ημέρα του Κινήματος».

«Είναι μια κίνηση συμβολική αλλά και πολύ ουσιαστική», τόνισε στη συνέχεια ο κ. Χρηστίδης, ενώ πρόσθεσε πως ο νέος Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος σίγουρα θα εκπλήξει ευχάριστα όλους όσοι θα τον γνωρίσουν το επόμενο διάστημα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής υποστήριξε ότι η πορεία του Κινήματος είναι αυτόνομη και υπογράμμισε πως «εμείς καταθέτουμε ένα πλήρες πρόγραμμα, με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, με μεγάλες αλλαγές γιατί καταλαβαίνουμε ότι οι ανισότητες μεγαλώνουν με αυτή την κυβέρνηση και κανείς άλλος δεν προτείνει κάτι».

Σχετικά με τη Συνταγματική Αναθεώρηση, την οποία είχε προτείνει η Φώφη Γεννηματά, ο κ. Χρηστίδης επισήμανε πως «το βασικό είναι να δούμε αν έχει έρθει η ώρα να κάνουμε μεγάλες αλλαγές, αν έχει έρθει η ώρα να αποσυνδέσουμε πιθανές εκλογές το 2020 από την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αν έχει έρθει η ώρα να αποσυνδέσουμε τη βουλευτική ασυλία από τις εξωκοινοβουλευτικές δραστηριότητες των βουλευτών. Και φυσικά να δούμε τι θα κάνουμε και με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών έτσι ώστε να δούμε μια νέα μέρα, η οποία θα δημιουργήσει και μια νέα σχέση ανάμεσα στην πολιτική και τους πολίτες».

No Comments Yet

Comments are closed