Οξεία επίθεση Νοτοπούλου σε Ζέρβα

Επίθεση σε οξείς τόνους εξαπολύσει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη-Μαζί» Κατερίνα Νοτοπούλου σε ανάρτησή της για το αυριανό – διά περιφοράς– δημοτικό συμβούλιο, η σύγκληση του οποίου έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Αντιπολίτευσης, καθώς συγκαλείται από τη Διοίκηση προκειμένου να συζητηθούν δύο μεγάλα θέματα της πόλης :Γνωμοδότηση του Δήμου Θεσσαλονίκης επί ενστάσεων κατά του Πολεοδομικού  Σχεδίου Εφαρμογής (ΠΣΕ) του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) του Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και Έγκριση όρων σύμβασης χρησιδανείου μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.) για την εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου.
Η κα Νοτοπούλου εξαπολύει επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κατηγορώντας τον ότι «Μπερδέψατε το δημοτικό συμβούλιο με το γραφείο του πρωθυπουργού και έχετε φούρια για την προετοιμασία των δηλώσεων του Μητσοτακη στη ΔΕΘ«. Ζητά ακόμα να της αποσταλούν οι εισηγήσεις για το αυριανό δημοτικό συμβούλιο για τα δύο μεγάλα θέματα του συγκοινωνιακού έργου ακι της ανάπλασης της ΔΕΘ και τον κατηγορεί ότι «σέρνει την πόλη πίσω από τις κομματικές του φιλοδοξίες«, ενώ απευθύνει προειδοποίηση ότι δεν θα υπάρχει «ανοχή στην υποβάθμιση που επιχειρείτε σε επίπεδο διοικητικό, οργανωτικό, πολιτικό στην πόλη μας».
Η ανάρτηση της Κ.Νοτοπούλου
Κύριε Ζέρβα μήπως μπορείτε να μας στείλετε τις εισηγήσεις για το αυριανό δημοτικό συμβούλιο που καλείτε δια περιφοράς για το συγκοινωνιακο έργο και την ανάπλαση ΔΕΘ ή δεν τις έχετε ούτε εσείς ακόμα?
ΝΤΡΟΠΗ.
Μπερδέψατε το δημοτικό συμβούλιο με το γραφείο του πρωθυπουργού και έχετε φούρια για την προετοιμασία των δηλώσεων του Μητσοτακη στη ΔΕΘ.
Σέρνετε την πόλη πίσω από τις κομματικές σας φιλοδοξίες δεν σας ενδιαφέρει ούτε η πόλη, ούτε η αυτοδιοίκηση ενώ τη δημοκρατία και τη συμμετοχή την έχετε γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων σας.
Μην περιμένετε ανοχή στην υποβάθμιση που επιχειρείτε σε επίπεδο διοικητικό, οργανωτικό, πολιτικό στην πόλη μας.

Έντονη ήταν η αντίδραση και της παράταξης ΠΟΛΥχρωμη Θεσσαλονίκη του Σπύρου Βούγια για το «διά περιφοράς» δημοτικό συμβούλιο ο οποίος αντιπροτείνει συνεδριάσεις της Ολομέλειας στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.

No Comments Yet

Comments are closed