Όταν ο Καρακούσης συμβουλεύει δημόσια τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Δημόσιες συμβουλές προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη δίνει ο διευθυντής της εφημερίδας «Το Βήμα» Αντώνης Καρακούσης με αφορμή τη στάση του αρχηγού της ΝΔ στο θέμα της συμφωνίας για το Μακεδονικό. Σε άρθρο με τίτλο «Η ευθύνη και το χρέος του κ. Μητσοτάκη» ο διευθυντής της εφημερίδας γράφει χαρακτηριστικά: «Αν θέλει να διακριθεί και να διαπρέψει αύριο ως κυβερνήτης της χώρας οφείλει να υπερβεί το στενό κομματικό συμφέρον, να αναλογιστεί την ευκαιρία της λύσης και να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση στο μέτρο που του αναλογεί».

Να θυμίσουμε πάντως ότι ο Αντώνης Καρακούσης δεν περιλαμβάνονταν στους «φαν» του Κυριάκου Μητσοτάκη και στο παρελθόν είχε ταχθεί δημόσια κατά της οικογένειας Μητσοτάκη. Με ένα περίφημο tweet, με το οποίο είχε ασκήσει κριτική στον κ. Μητσοτάκη όταν ήταν υπουργός εσωτερικών, εμπλέκοντας συνολικά την οικογένεια και προκαλώντας τότε πολλές αντιδράσεις.

Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι των σχέσεων των δύο ανδρών. Ο κ. Μητσοτάκης έγινε αρχηγός της ΝΔ, το «Βήμα» είχε τεράστια προβλήματα λόγω της εμπλοκής του Σταύρου Ψυχάρη σε διάφορα δικαστικά ζητήματα και ο ΔΟΛ πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, που στηρίζει φανατικά τη ΝΔ.

No Comments Yet

Comments are closed