Οριστικό! Πότε επιστρέφουν οι «Άγριες Μέλισσες» στις οθόνες

Απόφαση της παραγωγής είναι η επανέναρξη των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς στις 11 Μαΐου, πάντα με την πιστή τήρηση των κανόνων για τις απαιτούμενες αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται. Η οριστική απόφαση είναι οι «Άγριες Μέλισσες» να επιστρέψουν στον «Αντέννα» τη Δευτέρα 18 Μαΐου.

Τα πρώτα επεισόδια που θα προβληθούν, που είχαν γυριστεί πριν τους περιορισμούς λόγω του κορωνοϊού, θα έχουν ως επίκεντρο τις αντιπαραθέσεις στο Διαφάνι για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό,

Τα επόμενα επεισόδια επιφυλάσσουν εξελίξεις και ανατροπές στα ζευγάρια του χωριού. Ο Λάμπρος μαθαίνει τη σχέση της Θεοδοσίας με τον γιατρό στη Λάρισα και της ζητάει να χωρίσουν. Η Ελένη επιστρέφει στον Κυπραίο από ζήλια για το ενδιαφέρον για αυτόν της νύφης του Νέστορα, της Μάρθας. Νικηφόρος και Ασημίνα προσπαθούν να ξαναχτίσουν τη σχέση τους ενώ ο Μελέτης συνεχίζει να διεκδικεί την Πηνελόπη. Η σχέση του Ρήγα με τη γυναίκα του κλονίζεται απο ένα παλιό μυστικό της Μυρσίνης που αποκαλύπτεται. Τέλος, νύφη για τον ενωμοτάρχη Προύσαλη βρίσκει η Ρίζο!

 

No Comments Yet

Comments are closed