Οριστικό το διαζύγιο Μάρη-Ιβάν

Οριστικό είναι το δημοσιογραφικό διαζύγιο μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Δημήτρη Μάρη. Αυτό για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μερικές ημέρες ότι δηλαδή οι δύο επιχειρηματίες στον χώρο του Τύπου που συνενώθηκαν για να εκδώσουν ξανά το «Εθνος» και το «Εθνος της Κυριακής» αποφάσισαν να χωρίσουν, επιβεβαιώνεται τις τελευταίες ώρες πλήρως,
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το θέμα έκλεισε και τυπικά, αφού η ιδιοκτησία των δύο εφημερίδων πέρασε στον Δημήτρη Μάρη, ενώ θα ακολουθήσει αναδιάρθρωση στον όμιλο με ό,τι συνεπάγεται αυτό και ειδικότερα απολύσεις και περικοπές.
Το ρόλο αυτό έχει αναλάβει ο Νίκος Πεφάνης που πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό του ομίλου, ενώ από τον όμιλο αναμένεται να αποχωρήσει ο Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος Τραϊανός Χατζηδημητρίου που ήταν γενικός διευθυντής και θεωρείται ο εξ απορρήτων άνθρωπος του Ιβάν Σαββίδη και της Dimera Εκδοτική ΑΕ.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με το ανταποκριτικό  γραφείο του ομίλου στη Θεσσαλονίκη, που στελεχώθηκε φέτος το καλοκαίρι και επαναλειτούργησε ενισχυμένο. Κι αυτό γιατί η Βόρεια Ελλάδα ήταν ένα πεδίο που ενδιέφερε πολύ τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ τώρα και μετά το διαζύγιο των δύο επιχειρηματιών οι στρατηγικές του ομίλου Μάρη μπορεί να αλλάξουν.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed