Ωραιόκαστρο: Ξεκίνησε πρόγραμμα συστηματικών απολυμάνσεων σε όλα τα σχολεία

Πρόγραμμα συστηματικών απολυμάνσεων σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ωραιοκάστρου άρχισε να υλοποιείται από σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, με εντολή του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, μέσω των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για να γίνουν οι απολυμάνσεις στα σχολεία συνεργάζονται η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Λία Δρόσου, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ε. Χατζηαντωνίου και ο πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δ. Ωραιοκάστρου, Σ. Μαρμαρίδης.

«Φέτος τα σχολεία άνοιξαν υπό πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες. Ως δημοτική αρχή λάβαμε έγκαιρα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία. Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίσαμε ε και τακτικές απολυμάνσεις στις σχολικές μονάδες ώστε οι χώροι να λειτουργούν με απόλυτη ασφάλεια. Συνεργαζόμαστε στενά με τους εκπαιδευτικούς και τις ενώσεις γονέων για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη κατάστασης» αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Π. Τσακίρης.

No Comments Yet

Comments are closed