Παραπολιτικά και παρασκήνια (Όλα τα ονόματα για τη διοίκηση Ζέρβα)

Γράφει ο «Γέρων»

Κλείνει ως την Κυριακή ο Κωνσταντίνος Ζέρβας το σχήμα της διοίκησης του. Όπως σας έχουμε πληροφορήσει δεν θα προχωρήσει σε συμπράξεις με άλλες παρατάξεις αλλά θα κάνει συνεργασίες με τα πρόσωπα που ο ίδιος θα επιλέξει ως αντιδημάρχους ή μέλη των διοικήσεων των δημοτικών επιχειρήσεων.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι αυτοί θα πρέπει να δηλώσουν ανεξαρτητοποίηση από τις παρατάξεις τους κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις από τους επικεφαλής τους…

Ο Ζέρβας φαίνεται να έχει καταλήξει στις επιλογές του αν και ως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές γίνονται ουκ ολίγες καραμπολες…

Δεδομένη είναι η ανάληψη της αντιδημαρχίας Διοίκησης από τον Γιώργο Αβαρλή και της Καθαριότητας από τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Μέσα στο σχήμα θα είναι οι Μάκης Κυριζίδης (παίζει μεταξύ Οικονομικών και Τεχνικών Έργων), ο Χάρης Αηδονόπουλος (για την Κοινωνική Πολιτική) και ο Πέτρος Λεκάκης (ή Νεολαίας-Αθλητισμού ή Πρασίνου-Περιβάλλοντος).

Από άλλες παρατάξεις από του Νίκου Ταχιάου ακούγονται τα ονόματα των Σωκράτη Δημητριάδη, Νίκου Ζεϊμπέκη και Μιχάλη Κούπκα. Από του Γιώργου Ορφανού ο Κώστας Ιακώβου και ο Στέλιος Λιακόπουλος και από του Σπύρου Βούγια ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Θέση στη διοίκηση αναμένεται να έχει και η Στεφανία Τανιμανίδου, η οποία εκλέχθηκε με την παράταξη Ζέρβα ενώ πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα είναι ο Δρόσος Τσαβλής.

No Comments Yet

Comments are closed