Παραπολιτικά και παρασκήνια: Οι συναντήσεις Στεργίου, οι άνθρωποι του Ανδρουλάκη και δύο γυναικεία ονόματα που συζητήθηκαν

Γράφει ο «Γέρων»

Διαβάζω προσεκτικά το πρόγραμμα του γραμματέα της ΝΔ στην τριήμερη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη από την προσεχή Δευτέρα.  Ενώ ο Γιώργος Στεργίου θα πάρει μέρος σε συνεδριάσεις και των τεσσάρων Νομαρχιακών και ενώ θα επισκεφθεί και τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στο πρόγραμμα δεν προβλέπεται συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής. Γιατί;

Το πρόγραμμα δεν αναφέρει επίσης συνάντηση με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα αλλά μην ψάχνεται παραπολιτικό.  Ο Τζιτζικώστας τις ημέρες παρουσίας του Στεργίου στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται εκτός πόλης.

Μετά την απώλεια της έδρας για τη βουλευτή Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη με απόφαση του εκλογοδικείου, στη ΝΔ αναζητούν νέο αναπληρωτή κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο.  Μεταξύ άλλων ακούστηκε και το όνομα της Άννας Ευθυμίου.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Λεκάκης και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Νεάπολης-Συκεών και υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Αντώνης Σαουλίδης είναι δύο ισχυροί παράγοντες από τη Θεσσαλονίκη που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη.  Επίσης και αρκετά στελέχη που πέρασαν από τη νεολαία ενώ μαθαίνω και κάποιοι απο το περιβάλλον του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Στο Μαξίμου στόχευαν και σχεδίαζαν μια πιο «φυσιολογική» παρουσία Μητσοτάκη στη φετινή ΔΕΘ με ομιλία με περισσότερο κόσμο στο «Βελλίδειο» και όλα όσα συνηθίζονται στο πρωθυπουργικό τριήμερο.  Τώρα, λόγω των εξελίξεων με τη μετάλλαξη «Δέλτα» όλα έχουν παγώσει.

Μιας και ο λόγος για το Μαξίμου στους διαδρόμους του έμαθα ότι ακούστηκε και όχι μόνο μια φορά το όνομα της Ελένης Φύκα, γενικής γραμματέως του Δήμου Καλαμαριάς.  Μην με ρωτάτε για πού, δεσμεύτηκα στην πηγή μου να μην αποκαλύψω.

 

No Comments Yet

Comments are closed