Οι «κομμένοι» της Α΄ Θεσσαλονίκης στη ΝΔ , η λιμουζίνα του Δήμου και το πάρκινγκ-μπουτικ

Γράφει ο «Φωτογράφος» 

Καύσωνας, τόσο στον καιρό όσο και στο πολιτικό σκηνικό. Καύσωνας και στην καθημερινότητα μας με απίστευτη υγρασία και τροπικό κλίμα. Ούτε σε μια ταβέρνα να πάμε να φάμε σαν άνθρωποι δεν μπορούμε. Γινόμαστε λούτσα από τον ιδρώτα. Πάμε όμως να δούμε μερικά καινούργια θέματα ενδιαφέροντα ..

Άκρα του τάφου σιωπή για το parking στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης σχετικά με την μίσθωση του. Κανείς απολύτως δεν μιλάει για να μας πει τι έγινε αλλά και τι πρόκειται να γίνει. Αλήθεια με το μηνιαίο τίμημα τι θα γίνει;

Αναρωτιέμαι μέσα σε αυτό το parking θα γίνει και μπουτικ για ρούχα; Με κάθε μηνιαίο συμβόλαιο και ένα πουκάμισο δώρο!

Πάντως στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης  διαπίστωσαν ότι δεν παίζουν μόνοι τους μπάλα και ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τι γίνεται. Σκοπός πάντως είναι να μισθωθεί για να αποκτήσει έσοδα ο δήμος.

Με εκείνη τη λιμουζίνα που έκαναν δώρο στο Δήμο Θεσσαλονίκης… Περιμένω, αλήθεια, να δω πόσα ταξίδια θα κάνει με αυτήν ο Δήμαρχος και πόσοι επίσημοι θα μετακινηθούν. Διότι αυτήν την ανάγκη επικαλέστηκαν στο Δήμο…. Θα μου πείτε δωρεάν είναι ρε φιλε, τι θες.  Ναι αλλα θα μπορούσε η δωρεά να αφορά κάτι άλλο, πιο χρήσιμο και αναγκαίο για την πόλη.

Πολλοί μιλάνε στο γραφείο του δημάρχου στην Βασιλέως Γεωργίου και ακούγονται και παντού… παιδιά να προστατέψετε τον Δήμαρχο… φτάνουν και στα αυτιά πολλών τα κουτσομπολιά..  Ο,τι λέτε, ειδικά αν χρησιμοποιείτε το όνομα του, τον αγγίζει…

Μεγάλη πλάτη στα έργα της Θεσσαλονίκης για τις υποδομές της έχει βάλει ο Γιώργος Καραγιάννης. Αεικίνητος και παραγωγικός αποτελεί πραγματικό μοτεράκι της κυβέρνησης. Πάντως δεν σκέφτεται να κατέβει ως βουλευτής στην Α Θεσσαλονίκης.. ούτε και στην Β Θεσσαλονίκης όπως γραφόταν…

Με ελαφρά πηδηματάκια την κάνουν απο το κόμμα του Γιώργου Τράγκα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» μαθαίνω τα μεγαλοστελέχη του. Ήδη μαθαίνω Νικολόπουλος, Καζάκης και Καραχάλιος είναι παρελθόν ..

Κόμμα ετοίμασε ο Νίκος Καραχάλιος και το όνομα του είναι «Δημοκράτες»…

Πάντως κάποιοι αν νομίζουν ότι θα γίνουν βουλευτές με αυτό το κόμμα στην Α’ και στην Β΄ Θεσσαλονίκης επιτρέψτε μου να πω είναι δύσκολο καθώς δεν ανιχνεύεται πουθενά δημοσκοπικά.

Πιέζει μαθαίνω ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαιωάννου να είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία..

Στον Δήμο Καλαμαριάς επικρατεί ένας χαμός με την ανάπλαση της μαρίνας αφού αποτελεί το μεγάλο στοίχημα . Παράλληλα και για το παραλιακό μέτωπο, όπου μέχρι στιγμής ο μόνος που κάνει παρεμβάσεις είναι ο Χρήστος Βάρδας.

Έχει πυκνώσει τις συναντήσεις του ο Διαμαντής Γκολιδάκης στην Καλαμαριά καθημερινά με ραντεβού σε κεντρικό καφέ. Φίλοι του μου λένε ότι βλέπει ότι οι βουλευτικές, ειδικά και μετά την τελευταία δημοσκόπηση, είναι δύσκολες και βλέπει τον Δήμο Καλαμαριάς… σφαγή κανονική αναμένεται ..

Μαθαίνω απο την Δυτική Μακεδονία ότι ο Κασαπίδης σκέφτεται να κατέβει, αν το επιτρέψει ο χρόνος, ως βουλευτής και να εγκαταλείψει την Περιφέρεια ..

Οργώνει την Β’ Θεσσαλονίκης ο Θόδωρος Καράογλου… πάει να σπάσει ρεκόρ διαφοράς από τον δεύτερο στις επόμενες εκλογές.. παράλληλα λύνει συνέχεια προβλήματα…

 

No Comments Yet

Comments are closed