Ο Τσίπρας, ο ψαράς και η ΑΕΚ

Μία απίστευτη ιστορία με ποδόσφαιρο και πολύ ΑΕΚ εκτυλίχθηκε κατά τη χτεσινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Καστελόριζο. Ο πρωθυπουργός έκανε μια βόλτα στην προκυμαία του νησιού όπου χαιρετούσε τους νησιώτες. Σε μία στιγμή, στάθηκε μπροστά σε ένα καΐκι με υψωμένη τη σημαία της AEK. «Για ποιο λόγο η σημαία;»,..ρώτησε και η απάντηση του ψαρά ήταν ξεκάθαρη.
«ΑΕΚ. ΑΕΚτζήδες είμαστε βέβαια. ΑΕΚάρα. Φέτος θα το πάρουμε. Δόξα τω θεώ, εφέτος εντάξει. Να γελάσουμε και εμείς έπειτα από τόσα χρόνια», του είπε με πάθος ο κάτοχος του καϊκιού, ο οποίος είδε δίπαλ στον πρωθυπουργό τον υφυπουργό ναυτιλίας, Νεκτάριο Σαντορινιό να του δίνει το χέρι.
«25 χρόνια;», ρώτησε ο Τσίπρας. «24, κύριε Πρωθυπουργέ», απάντησε ο Ενωσίτης και πρόσθεσε: «Ημουν μαθητής στη Ρόδο στο τελευταίο πρωτάθλημα. Πήγαινα γυμνάσιο. Τώρα ήρθε ο καιρός να πανηγυρίσουμε».
Η πλάκα ήταν όμως η ατάκα του Τσίπρα προς τον υφυπουργό του.«Και εσύ ΑΕΚ είσαι;», τον ρώτησε για να λάβει την απάντηση: «Εννοείται». Με τον Τσίπρα στη συνέχεια να σχολιάζει. Μάλλον απογοητευμένος: «Ρε, τι έχω πάθει; Ρε που έχω μπλέξει!».

No Comments Yet

Comments are closed