Ο «κοριός» του δημαρχείου

Γράφει η «Τσούχτρα»

Στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Γιώργου Παπακωνσταντίνου θα βρεθεί στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου ο πρώην πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, Αντώνης Λιακόπουλος. Τους δυο άνδρες του συνδέει μια βαθιά φιλία και θα ήταν παράλογο, όπως λένε στελέχη της παράταξης, ο κ. Λιακόπουλος να βρεθεί σε άλλο συνδυασμό.

Πλήθος κόσμου στη σημερινή κοπή πίτας του υποψηφίου δημάρχου Θερμαϊκού, Γιώργου Τσαμασλή σε γνωστό ξενοδοχείο των Νέων Επιβατών. Βροντερό παρόν έδωσαν γαλάζια στελέχη τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Ενώ και τα μηνύματα στήριξης του στα social media είναι ουκ ολίγα!

Την μεθεπόμενη Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί θα ανακοινώσει τελικά την υποψηφιότητά του για τον δημαρχιακό θώκο Λαγκαδά ο πρώην δήμαρχος, Γιάννης Αναστασιάδης σε ειδική εκδήλωση σε αίθουσα των Λουτρών Λαγκαδά. «Όλοι μαζί για μια νέα Αρχή!» το σύνθημα του κ. Αναστασιάδη και όπως μαθαίνω τα μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου του θα αποτελείται από νέα στελέχη της περιοχής και όχι παλιά και δοκιμασμένα!

Μια εβδομάδα πριν μαθαίνω ότι θα παρουσιάσει την υποψηφιότητά της και η Νίκη Ανδρεάδου. Η μέχρι πρότινος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αποφάσισε να ριχτεί στη μάχη ως επικεφαλής συνδυασμού, μετά την απόφαση του Γ. Καραγιάννη να βάλει πλώρη προς τη Βουλή.

Προς Περιφέρεια μεριά μάθαμε ότι κινείται εν ενεργεία αντιδήμαρχος περιφερειακού δήμου της Θεσσαλονίκης μετά από σχετική πρόσκληση του Απόστολου Τζιτζικώστα, ωστόσο, δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο.

Εκτός ψηφοδελτίου του Απόστολου Τζιτζικώστα μαθαίνω πως μένει όμως πρώην δήμαρχος ο οποίος είχε σπεύσει πριν μερικούς μήνες να ανακοινώσει την απόφασή του να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη.

Την πρώτη δημόσια εκδήλωση που σήμανε και την άτυπη έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσει η επίσημη εκδήλωση παρουσίασης της παράταξης και του λογότυπου ενώ σε λίγες μέρες θα είναι ανοιχτά για τους πολίτες και τα γραφεία της παράταξης στα Διαβατά.

Την επόμενη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 11.30 το πρωί η ιδρυτική διακήρυξη του Κλεάνθη Μανδαλιανού για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ο οποίος στηρίζεται τόσο από τον πρώην δήμαρχο Στάθη Λαφαζανίδη, όσο και από τον πρώην υποψήφιο δήμαρχο Κωστή Σωτηράκη.

No Comments Yet

Comments are closed