Ο «κοριός» του δημαρχείου- Όλα όσα συμβαίνουν στους δήμους της Θεσσαλονίκης

Ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος αναμένεται να αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την ερχόμενη Δευτέρα όταν και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα. Ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος είναι και ο επικεφαλής της παράταξης, αναμένεται να… κατηφορίσει προς την ΚΕΔΕ.

Μπορεί προεκλογικά να είχαν τις καλύτερες σχέσεις, ωστόσο, μετεκλογικά έχουν βγει τα μαχαίρια. Ο λόγος για δύο στελέχη δήμου της Θεσσαλονίκης οι οποίοι πλέον δεν θέλει ο ένας να δει τον άλλο! Πρόσφατο περιστατικό που αποδεικνύει τις κακές σχέσεις των δυο ανδρών είναι όταν την περασμένη εβδομάδα ο ένας εκ των δύο ανέβαινε με το ασανσέρ, ο άλλο επέλεξε τις σκάλες λέγοντας… από μακριά και αγαπημένοι!

Ολική καταστροφή υπέστη πριν λίγες ημέρες το εργοστάσιο τυροκομικών προϊόντων του πρώην δημάρχου Καλλιθέας και σημερινού δημοτικού συμβούλου Ωραιοκάστρου Χρήστου Τερζή το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Σύμφωνα με πληροφορίες το τυροκομείο το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Πενταλόφου δεν ήταν ασφαλισμένο.

Σε μια σεμνή τελετή για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου στον πεζόδρομο του Κορδελιού παρευρέθηκε νωρίτερα ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου. Ο κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ν. Λαφαζανίδη και τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης Κ. Αμανατιάδη.

Φαίνεται πως ο δεύτερος ρόλος δεν του αρέσει καθόλου και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να απομακρύνει από το γραφείο του δημάρχου τον «φερόμενο» ως αντίπαλό του. Ο λόγος για αντιδήμαρχο δήμου της δυτικής Θεσσαλονίκης ο οποίος πιέζει τον δήμαρχο να «εξαφανίσει» από τα τεκταινόμενα του δήμου έναν άλλο αντιδήμαρχο, καθώς πιστεύει ότι θα του πάρει τα πρωτεία! Τα πισώπλατα μαχαιρώματα μάλιστα δίνουν και παίρνουν!

Κοντά στους πολίτες βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο δήμος Θέρμης μοιράζοντας σε πολίτες που έχουν ανάγκη 70 κ.μ. καυσόξυλα με στόχο την κάλυψη ατομικών αναγκών θέρμανσής τους. Η διανομή στους δικαιούχους, η οποία εντάσσεται στις δράσεις κοινωνικής πολιτικής του δήμου, γίνεται στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας προσφοράς του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προς τις οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στη δομή.

No Comments Yet

Comments are closed