Ο «κοριός» του δημαρχείου- Όλα όσα συμβαίνουν στους δήμους της Θεσσαλονίκης

Διαδικτυακά συγχαρητήρια δέχεται τις τελευταίες ώρες ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γ. Τσαμασλής για τον εορταστικό διάκοσμο στο δήμο. Δεν είναι λίγοι οι δημότες που μέσω των social media εκφράζουν τη χαρά τους για την εικόνα που έχει η περιοχή τους εν όψει των γιορτών και δίνουν συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή. «Πραγματικά πολύ όμορφος ο στολισμός… με εξέπληξε ευχάριστα», σχολιάζουν μεταξύ άλλων.

Ένα πρόβλημα υγείας ανάγκασε τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη να απουσιάσει από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα. Ο κ. Τσακίρης ταλαιπωρείται εδώ και καιρό και χθες ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά που δεν κατάφερε να παρευρεθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Απών από τη συνεδρίαση ήταν και ο αντιπρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες φέρεται να είχε πει σε δικούς του ανθρώπους ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου θα δήλωνε την παραίτησή του.

No Comments Yet

Comments are closed