Ο «κοριός» του δημαρχείου

Προεκλογικά και παραδημοτικά στα επιτελεία των υποψηφίων στους δήμους της Θεσσαλονίκης

Γράφει η «Τσούχτρα»

Μια ακόμη αποχώρηση μετρά ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρος Σούλας ο οποίος δεν φαίνεται να πτοείται ιδιαίτερα από την νέα αποχώρηση του δημοτικού του συμβούλου, καθώς όπως λέει και ο ίδιος στους δικούς του ανθρώπους «ένας φεύγει… δύο έρχονται»!

Μπορεί να ξεκίνησαν την προεκλογική τους εκστρατεία πολύ νωρίς, ωστόσο, ο Αντώνης Αντωνιάδης και ο Πασχάλης Σιάκκας φαίνεται πως συνεχίζουν δυναμικά από κοινού τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου του δήμου Δέλτα. Πριν λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια συνάντησης γνωριμίας των υποψηφίων της «Ομάδας Δημιουργίας και Αναγέννησης Δήμου Δέλτα», όπως έχουν ονομάσει τον συνδυασμό τους και οι δύο τόνισαν ότι στόχος τους είναι να καταφέρουν να περάσουν στη Β’ Κυριακή! «Έχουμε αναπτύξει μια δυναμική σε όλες τις περιοχές του δήμου μας. Δουλεύουμε καθημερινά για την μεγάλη αλλαγή στον τόπο μας», υποστήριξαν.

Δυναμικά ξεκίνησε στον ίδιο δήμο και ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, ο οποίος , παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο ίδιος σε δηλώσεις του αναφέρει ότι «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε για μας, τους γονείς μας και τα παιδιά μας που μεγαλώνουμε σ’αυτόν τον τόπο». Όπως μαθαίνω την παράταξή του στελεχώνουν άνθρωποι από όλες τις δημοτικές ενότητες ενώ ο ίδιος αναφερόμενος στην ομάδα του τονίζει ότι είναι καθαρή, αστιγμάτιστη και έχει την ορμή να προσφέρει με ανιδιοτέλεια».

Με όσους μιλούν για «σύμπραξη δυνάμεων» τα έβαλε η υποψήφια δήμαρχος Λαγκαδά, Μαρκέλα Ταυρίδου. Όπως υποστήριξε: «Διαβάζουμε και ακούμε για συμπράξεις και χαμογελάει ο πολίτης όταν βλέπει ότι οι απερχόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι και συνοδοιπόροι ως τώρα, που είχαν συμπράξει και πάλι προ πενταετίας, να μη μπορούν να συμπράξουν και τώρα για το κοινό καλό και ψάχνουν σήμερα αλλού για συμπράξεις!!!». Μάλιστα, όσοι την άκουσαν, έσπευσαν να πάρουν το μέρος της… τονίζοντας ότι οι συμπράξεις έχουν γίνει πολύ της μόδας τελευταία!

No Comments Yet

Comments are closed