Ο «κοριός» του δημαρχείου

Προεκλογικά και παραδημοτικά στα επιτελεία των υποψηφίων στους δήμους της Θεσσαλονίκης

Γράφει η «Τσούχτρα»

Στις 6 Μαρτίου σε κεντρική εκδήλωση θα παρουσιάσει ένα μεγάλο μέρος του ψηφοδελτίου του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος. Το μέρος και η ώρα αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από το επιτελείο του υποψηφίου δημάρχου.

Δυνατές μεταγραφές μαθαίνω ότι έχει κλείσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής στην περιοχή της Μηχανιώνας, που αποτελεί την έδρα του βασικού του αντιπάλου, Γ. Μαυρομάτη, γεγονός που του δίνει ώθηση στη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου. Όσο για τις υπόλοιπες περιοχές όπως η Περαία και η Επανομή, ο υποψήφιος δήμαρχος κινείται πάρα πολύ καλά.

Μπορεί να μην ακούγεται έντονα το όνομά του στην περιοχή αλλά ο υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά και πρώην αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Ταχματζίδης μαθαίνω ότι κινείται ιδιαίτερα δυναμικά. Το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου του έχει κλείσει με στελέχη από όλες τις περιοχές του δήμου ενώ στελέχη της ομάδας του υποστηρίζουν ότι ο ίδιος δείχνει να μην επηρεάζεται από την ανακοίνωση διαφόρων υποψηφιοτήτων για ον δημαρχιακό θώκο. «Εμείς ανακοινώσαμε τις προθέσεις μας εδώ και πολύ καιρό και δεν περιμέναμε λίγους μήνες πριν τις εκλογές. Έχουμε μετρήσεις τις δυνάμεις μας από χωριό σε χωριό και έχουμε δουλέψει για την κατάρτιση του προγράμματος μας», λένε οι συνεργάτες του γιατρού.

Με το σύνθημα «Η Καλαμαριά σηκώνει τα μανίκια» ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς και επικεφαλής της παράταξης «Γενιά Δημιουργίας», Γιάννης Δαρδαμανέλης καλεί σήμερα στις 7 το απόγευμα στο δημοτικό θέατρο Ναύαρχος Βότσης «να γνωρίσετε τους άξιους συνεργάτες μου, την ομάδα της επανεκκίνησης, τη Γενιά Δημιουργίας!». Ο κ. Δαρδαμανέλης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις κυρίως στη νέα γενιά και κινείται ιδιαίτερα δυναμικά στην περιοχή λίγους μήνες πριν τις εκλογές.

No Comments Yet

Comments are closed