Ο Πατούλης διαψεύδει ότι κατεβαίνει για Περιφερειάρχης

Η σκληρή κριτική που άσκησε με αφορμή τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική και την πλημμύρα στο Μαρούσι προς τη Ρένα Δούρου προκάλεσαν σενάρια πως ο Γιώργος Πατούλης ενδιαφέρεται τελικά στις εκλογές του 2019 να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια και όχι το Δήμο Αθηναίων. Σενάρια και ερμηνείες που ενίσχυσαν και οι πληροφορίες πως απο το χώρο της ΝΔ θα υποστηριχθεί για το Δήμο Αθηναίων ο νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κωστής Μπακογιάννης.

Ο Γιώργος Πατούλης με ανάρτησή του στο facebook διέψευσε ότι ενδιαφέρεται για την Περιφέρεια και επέμεινε στην υποψηφιότητά του για το Δήμο:

Για να ξεκαθαρίσω μια και καλή τα πράγματα: Να γνωρίζουν τα «παπαγαλάκια» του Διαδικτύου ότι κριτική στην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου ασκώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κι όχι τις τελευταίες δέκα μέρες. Η κριτική αυτή δεν έχει καμία σχέση με πιθανή υποψηφιότητα μου στην Περιφέρεια Αττικής, όπως άστοχα διαδίδουν, αλλά γιατί πιστεύω ότι είναι μια κακή Περιφερειάρχης για την Αθήνα, για την Αττική.
Η αναποτελεσματικότητα της σε κρίσιμα ζητήματα όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, η αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής, η πολιτική προστασία, η αδιαφανής και με κομματικά κριτήρια κατανομή των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια, έχει κοστίσει δεκάδες ανθρώπινες ζωές, αλλά οδήγησε και σε συνολική υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Λεκανοπεδίου.
Στην Αθήνα, την πόλη της καρδιάς μας, δεν αξίζει μόνο ένας καλύτερος Δήμαρχος, αξίζει και μια καλύτερη Διοίκηση στην Περιφέρεια.
Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η Αθήνα θα εκλέξει το Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη που της αξίζει και μπορούν να την πάνε μπροστά.
Με κριτήριο τη γνώση, την εμπειρία, την ικανότητα να δώσουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική μας κοινωνία.
Στην Αθήνα, στην Αττική, αξίζουν τα καλύτερα”,
έγραψε.

No Comments Yet

Comments are closed