Ο Π.Τσογκαρλίδης στο MyPortal.gr (vid): Οι Έλληνες διαπρέπουν παντού, το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι μόνο πολιτικό, πιστεύω στις δυνάμεις μας άλλωστε δεν είναι τυχαίο το brain drain

 

Ο δημοτικός σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη και στέλεχος του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, Παρασκευάς (Πάρης) Τσογκαρλίδης, μίλησε στην εκπομπή «Κατ’ Ουσίαν» της WebTV του MyPortal.gr και τη Φένια Κλιάτση.

Το 2010 ξεκίνησε την ενασχόληση του με τα «κοινά», με αφορμή τη γέννηση του πρώτου του παιδιού καθώς θέλησε να δει τη γειτονιά του να αλλάζει. Έχοντας «υπηρετήσει» το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη για 8 χρόνια θεωρεί πως αυτός ο κύκλος οδεύει προς το κλείσιμο του, και δεν κρύβει την επιθυμία του να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης στις εθνικές εκλογές.

Πιστεύει σε μία καλύτερη Ελλάδα και θεωρεί ότι ο Έλληνας μπορεί να διαπρέψει οπουδήποτε. Όπως λέει δεν μετανιώνει για το γεγονός ότι άφησε την Αμερική προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο κ. Τσογκαρλίδης για το 2019 πιστεύει ότι πρέπει να υλοποιηθεί το Ενιαίο Παραλιακό μέτωπο, να μπει τάξη στα συμφέροντα και το «μαξιλάρι ρευστότητας» να μην σπαταληθεί σε επιδοματικές πολιτικές ή προεκλογικές και παράλληλα με τη γεωπολιτική ηρεμία να βγούμε στις αγορές.

No Comments Yet

Comments are closed