Ο κορωνοϊός, ο Τσίπρας και η σειρά των παιδικών μας χρόνων…!

Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο. Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype…, έγραψε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να επηρεάσει και εκείνος με τη σειρά του τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Έδωσε όμως και …τόνο οικογενειακών στιγμών, επ’ευκαιρία του εγκλεισμού καθώς «ανέβασε» δύο φωτογραφίες στο facebook  με τον ίδιο σε στιγμές κυριακάτικης χαλάρωσης. Στη μία μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απεικονίζεται τη στιγμή που απολαμβάνει στο netbook  με τον μικρό του γιο του σκηνές από τη αγαπημένη σειρά των παιδικών μας χρόνων «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος», μέσα από την οποία διδαχθήκαμε οι τωρινοί 40αρηδες Ιστορία. Τότε που τα κρατικά κανάλια τιμούσαν τον εκπαιδευτικό τους ρόλο και οι σειρές που πρόβαλαν είχαν αγαπηθεί από τα παιδιά. Μια τέτοια σκηνή μετέδωσε στην επόμενη γενιά το γιο του ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνοντας παράλληλα:

Και το κυριότερο αξιοποιούμε το χρόνο για κάτι πολύτιμο που συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δε μας επιτρέπουν. Να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να περάσουμε δημιουργικά περισσότερες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους. #μενουμε_σπιτι #μενουμεσπιτι #μενουμεστοσπιτι #menoumespiti #StayHome

No Comments Yet

Comments are closed