Ο κοριός του δημαρχείου- Όλο το παρασκήνιο από τους δήμους Θεσσαλονίκης

Μπορεί να παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου, ωστόσο, ο Γιώργος Προκοπίδης παραμένει το δεξί χέρι του δημάρχου Λαγκαδά, Γιάννη Ταχματζίδη. Ο κ. Προκοπίδης βρίσκεται στο πλευρό του νέου δημάρχου και τον βοηθά όπου χρειαστεί, παρά τις ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του που του «στέρησαν» τη θέση του αντιδημάρχου. Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις ενώ η συμβολή του κ. Προκοπίδη στην εκλογή του κ. Ταχματζίδη ήταν σημαντική.

Φαίνεται πως η ιστορία επαναλαμβάνεται και ο γενικός γραμματέας του δήμου Ωραιοκάστρου «μετακομίζει» στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Τόσο ο Μ. Παζαρλόγλου, όσο και ο Ισαάκ Ξανθόπουλος (που διατηρούν καλές φιλικές σχέσεις) διετέλεσαν γενικοί γραμματείς στο δήμο Ωραιοκάστρου με τον έναν να διαδέχεται τον άλλο. Το ίδιο συνέβη και στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου όπου ο κ. Ξανθόπουλος ανέλαβε από σήμερα και επίσημα τη θέση του γενικού γραμματέα του δήμου, όπως είχαμε γράψει στο myportal.gr πριν λίγες ημέρες. Το ανακοίνωσε και ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook. «Νέα θέση εργασίας . Στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Χαρούμενος για τις ευθύνες αλλά και τις ευκαιρίες που αναλαμβάνω. Χαρούμενος για όσα γεννηθούν και με την παρέμβαση μου. Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Κλεάνθη Μανδιαλιανό για την εμπιστοσύνη του. Ευχαριστώ θερμά τον Λάζαρο Κατσιά για όλα όσα έκανε. Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους που όταν ρωτήθηκαν είπαν τον καλό τους λόγο για εμένα. Να μας έχει η Παναγιά καλά», έγραψε χαρακτηριστικά. Το ευχαριστώ του κ. Ξανθόπουλου στον Λ. Κατσιά, πρώην αντιδημάρχου επί θητείας Λαφαζανίδη και οσονούπω ειδικού συνεργάτη του Κλ. Μανδαλιανού, δεν είναι τυχαίο, καθώς ο κ. Κατσιάς ήταν αυτός ο οποίος και πρότεινε τον κ. Ξανθόπουλο στον νέο δήμαρχο Κορδλειού Ευόσμου!

Απορία: Πως γίνεται και δυο ορκισμένοι εχθροί ξαφνικά γίνονται οι καλύτεροι φίλοι και στηρίζει ο ένας τον άλλο; Προεκλογικά ο ένας μιλούσε με τα χειρότερα λόγια για τον… αντίπαλό του και μετεκλογικά έγινε ο… καλύτερος δημοτικός σύμβουλος που παλεύει για το καλό των συνδημοτών του! Τι κρύβεται όμως πίσω από όλο αυτό; Μα η κοινή πορεία που θα χαράξουν οι δυο τους από εδώ και πέρα!

Νέα παράταξη στα σκαριά στον δήμο Ωραιοκάστρου με πρώην περιφερειακό σύμβουλο να ηγείται της προσπάθειας αυτής. Ο ίδιος μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη τις συναντήσεις… με αυτοδιοικητικούς της περιοχής!

No Comments Yet

Comments are closed