Ο… κοριός του δημαρχείου

Γράφει η «Τσούχτρα»

Όλα όσα συμβαίνουν στα επιτελεία των υποψηφίων δημάρχων

Ο 30χρονος δικηγόρος Δημήτρης Αρκούδης είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο Καλαμαριάς στις επόμενες εκλογές. Έπειτα από τις χωρίς αποτέλεσμα συζητήσεις με τη διοικούσα παράταξη του Θεοδόση Μπακογλίδη, τα μέλη του κόμματος αποφάσισαν να στηρίξουν μια δική τους υποψηφιότητα και να συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον νεαρό δικηγόρο.

Στην παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Δέλτα, Γ. Γλώσση προσανατολίζεται όπως μαθαίνω ο μέχρι πρότινος υποψήφιος δήμαρχος Α. Αντωνιάδης, ο οποίος… έκανε πίσω και αποφάσισε να μην κατέβει με δικό του ψηφοδέλτιο στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου. Ο κ. Αντωνιάδης είχε προχωρήσει στη δημιουργία συνδυασμού με τον πρώην συνεργάτη του Μ. Φωτόπουλου, Πασχάλη Σιάκκα, ωστόσο, λίγες ημέρες πριν αποφασίστηκε η μη κάθοδός τους. Όπως όλα δείχνουν ο κ. Αντωνιάδης θα βρεθεί στο πλευρό του κ. Γλώσση, όπως έκαναν και άλλα στελέχη του συνδυασμού του.

Δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο σημερινός αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Ωραιοκάστρου, Παναγιώτης Κοϊτσίδης, ο οποίος φερόταν να είναι υποψήφιος βουλευτής στο ΚΙΝΑΛ. Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν θα είναι υποψήφιος σε καμία εκλογική αναμέτρηση… προς τον παρόν!

Τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου τοπικού ψηφοδελτίου Σοχού προτείνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Ταχματζίδη, Αποστόλης Μισχόπουλος. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αναφέρει ότι «το νέο προεδρείο, που θα εκλεγεί στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, θα έχει σκοπό τη θεσμική εκπροσώπηση στις συναντήσεις με την επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών για την επανασύσταση του δήμου Σοχού πάντα με την συμμετοχή των νέων δημοτικών συμβούλων και του δημάρχου Λαγκαδά». Σύμφωνα με τον ίδιο, η επανασύσταση του δήμου Σοχού αποτελεί μάλιστα προσωπική δέσμευση του κ. Ταχματζίδη.

No Comments Yet

Comments are closed