Ο… κοριός του δημαρχείου

Γράφει η «Τσούχτρα»

Όλα όσα γίνονται στα επιτελεία των υποψηφίων

Παραμένουν στις θέσεις τους ως πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων Ελευθερίου Κορδελιού και Ευόσμου, Μαρία Πασχαλίδου και Βαγγέλης Ηλιάδης, αντίστοιχα, παρά το γεγονός ότι και οι δυο τους δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι με τον συνδυασμό του σημερινού δημάρχου, με τον οποίο και είχαν εκλεχθεί. Ο κ. Ηλιάδης έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και έχει δηλώσει ότι στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου θα είναι στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Ι. Καμαρινού ενώ και η κα Πασχαλίδου προσανατολίζεται προς το εκεί ψηφοδέλτιο. Οι γκρίνιες βέβαια στο εσωτερικό της παράταξης του σημερινού δημάρχου δίνουν και παίρνουν καθώς δεν θεωρούν ηθικό το να κρατούν οι δύο πρόεδροι τις θέσεις τους, από τη στιγμή που στην ουσία έχουν αποχωρήσει από την παράταξή τους.

Ο γνωστός δάσκαλος νταουλιού, στη σχολή του οποίου φοιτά και ο γιος του αντιδημάρχου Νεάπολης Συκεών Αντώνη Σαουλίδη, Κώστας Ζώης θα είναι εκ νέου υποψήφιος στο δήμο Καλαμαριάς με τον σημερινό δήμαρχο, Θεοδόση Μπακογλίδη. Ο ίδιος το ανακοίνωσε χθες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook με μια μικρή δόση χιούμορ. «Ναι σεισμός ήταν … ανακοίνωσα & επίσημα την εκ νέου υποψηφιότητα μου στο ψηφοδέλτιο του #Θεοδόση #Μπακογλίδη», έγραψε ο Πόντιος καλλιτέχνης.

Στη 8η Διάσκεψη Κορυφής των Περιφερειών και των Πόλεων (8th European Summit of Regions and Cities) που θα διεξαχθεί στις 14 – 15 Μαρτίου στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας θα συμμετάσχει, λίγες εβδομάδες πριν τις Ευρωεκλογές, το μέλος του Κινήματος Αλλαγής και αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Νεάπολης – Συκεών, Αντώνης Σαουλίδης, ο οποίος επιλέχθηκε μεταξύ των «100 Νέων Ηγετών. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Βουκουρέστι θα συζητήσει με ευρωπαίους, εθνικούς, περιφερειακούς και τοπικούς ηγέτες από όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε. τη συμβολή των τοπικών και των περιφερειακών αρχών στο μέλλον της Ευρώπης.

No Comments Yet

Comments are closed