Ο επιχειρηματίας που διεκδικεί τον δήμο Ωραιοκάστρου – Την Κυριακή ανακοινώνει επίσημα την υποψηφιότητά του

Την ερχόμενη Κυριακή στις 11.30 το πρωί θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο Ωραιοκάστρου ο επιχειρηματίας Παντελής Σκαρλάτος και παράλληλα θα παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη των αρχών της νέα δημοτικής κίνησης πολιτών, στην οποία έχει τεθεί επικεφαλής.

Ο κ. Σκαρλάτος εδώ και καιρό είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την καρέκλα του δημάρχου ενώ μαζί του φέρεται να συστρατεύονται και στελέχη του πρώην δημάρχου Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σαραμάντο όπως οι πρώην αντιδήμαρχοι Γ. Λαζαρίδης και Θ. Ματσουκατίδης.

Ο κ. Σκαρλάτος είχε ξαναμετρήσει τις δυνάμεις του στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Μπάτου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο κ. Σκαρλάτος επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «όσοι αγαπάμε την πόλη μας, όσοι την έχουμε για κοινό τόπο ζωής και δουλειάς, όσοι νοιαζόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας, καταστρώνουμε σχέδιο δράσης για να αλλάξουμε τη ζωή μας. Επιλέγουμε τις πράξεις και όχι τις υποσχέσεις».

No Comments Yet

Comments are closed