Ο Χαρδαλιάς για το ενδεχόμενο lockdown στην Καβάλα- «Κόβει» πάνω από 800 θεατές ο Δήμος στη συναυλία του Ξαρχάκου

 

Με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Καβάλας Γ.Πασχαλίδης ενημερώνει τους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας πως αυτή τη στιγμή έχει μεταβεί στη περιοχή κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να προβεί σε ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και να εξετάσει συγγενείς των ασθενών, καθώς και άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί τους.

όπως αναφέρει ο κ.Πασχαλίδης σε επικοινωνία του με υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά σχετικά με την εξέλιξη της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή, εκείνος (σ.σ. κ.Χαρδαλιάς) απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιβληθεί συνολική καραντίνα στη Π.Ε. Καβάλας, αλλά συνέστησε προσοχή για να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οποιαδήποτε δημοσιεύματα για επιβολή συνολικής καραντίνας στη Π.Ε. Καβάλας δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα και καλό είναι να μη σπέρνεται ο πανικός, επισημαίνει ο βουλευτής ενώ καλεί όλους να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και ιδιαίτερα τη χρήση μάσκας.Επίσης, τονίζει ότι στο πλαίσιο αυτό, συνίσταται η χρήση μάσκας στη σημερινή συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων, κάτι που επιβεβαίωσε και ο κ. Χαρδαλιάς, αναφέρει ο κ.Πασχαλίδης.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του ο Δήμος Καβάλας κάνει γνωστό ότι μειώνει κατά 845 τους θεατές στην αποψινή μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, που θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων.

Η ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας

Ανακοινώνεται ότι η προγραμματισθείσα για σήμερα Σάββατο 1/8/20 συναυλία του μουσικοσυνθέτη, Σταυρού Ξαρχάκου, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 21:00, στο αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.
Για την καλύτερη δυνατή προστασία του κοινού από το ενδεχόμενο διασποράς του κορωνοϊού, συνιστάται η χρήση μάσκας τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά τη διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης, ενώ για τον ίδιο λόγο, κατόπιν σχετικής εντολής του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, περιορίζεται και ο αριθμός των θεατών από 1.845 σε 1.000.

 

No Comments Yet

Comments are closed