Ο Αβραμόπουλος για την επαναπροσέγγιση με Μπουτάρη

«Ο δήμαρχος μου τηλεφώνησε και ζήτησε να βρεθούμε. Ανταποκρίθηκα σε αυτό το τηλεφώνημα. Βρεθήκαμε, κατέθεσα τα θέματα όπως εγώ πιστεύω ότι είναι, δηλαδή ότι δεν είναι σωστό να ανταλλάσσονται χαρακτηρισμοί όταν η πόλη είναι γεμάτη από προβλήματα, να υπάρχει ένας καβγάς που δεν οδηγεί πουθενά» δήλωσε σήμερα ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος και συμπλήρωσε: «αυτό δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από την ανάγκη να υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την άσκηση του διοικητικού έργου και την πορεία της παράταξης».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” ο κ. Αβραμόπουλος είπε, απαντώντας στο αν έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης: «Εγώ δεν έχω ζητήματα που σχετίζονται με προσωπικούς λόγους. Δεν αισθάνομαι κάτι άσχημο μέσα μου για κανέναν άνθρωπο που ασκεί διοίκηση», προσθέτοντας πως «το μόνο που έχω μέσα μου είναι η ανάγκη να γίνουν πράγματα που θα αλλάξουν τη Θεσσαλονίκη» και πως «η αποκατάσταση σχέσεων, δηλαδή το να σταματήσει να υπάρχει ένα κλίμα πολέμου, εξαιτίας διαφωνιών ή διαφορετικών προσεγγίσεων. Αυτό ελέχθη, αλλά μέχρις εκεί».

Ο κ. Αβραμόπουλος σημείωσε πως πρέπει να γίνει διάλογος για την αναγέννηση της “Πρωτοβουλίας” και τόνισε την ανάγκη συμμετοχής και του Ανδρέα Κουράκη. Ο διάλογος αυτός, κατά τον κ. Αβραμόπουλου πρέπει να δίνει απαντήσεις στο “τι φταίει σήμερα κι έχουμε αυτές τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων και των στόχων που είχαμε θέσει, τι φταίει κι έχουμε αποκοπεί από την παράταξη και τις επιθυμίες και τις σχέσεις μας με τους πολίτες και να δούμε μετά πως θα συγκροτήσουμε μία παράταξη η οποία πρέπει να αναγεννηθεί για να διεκδικήσουμε ξανά, με ελπίδα ότι θα νικήσουμε πάλι, τις εκλογές που θα έρθουν».

 

 

No Comments Yet

Comments are closed