Ο Αντώνης Φουρλής νέος διευθυντής στον όμιλο 24Μedia, έπεται και ο Βασίλης Χιώτης;

Nέες ανακατατάξεις στη διευθυντική πυραμίδα του ομίλου 24Media του Δημήτρη Μάρη καταγράφονται τις τελευταίες ώρες. Ο δημοσιογράφος Αντώνης Φουρλής (φώτο επάνω αριστερά) αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή του NEWS 24/7. Πρόκειται για στέλεχος με 28 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της δημοσιογραφίας, τα 15 από αυτά στο MEGA, ως διπλωματικός συντάκτης και στη συνέχεια ως παρουσιαστής και αρχισυντάκτης στην Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Ξεκίνησε από τον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» το 1990, έχει εργαστεί στις εφημερίδες «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» και «Αγγελιοφόρος» και ως υπεύθυνος για τρία χρόνια για τα διεθνή ΜΜΕ στο «Αθήνα 2004».
Καθήκοντα διευθυντή σύνταξης στον όμιλο 24MEDIA αναλαμβάνει ο Κώστας Σαρρηκώστας (φώτο επάνω δεξιά), στέλεχος του ομίλου τα τελευταία 3 χρόνια ως αρχισυντάκτης στο News 24/7. Ο Κώστας Σαρρηκώστας κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση του διευθυντή σύνταξης στην εφημερίδα «Εθνος» ενώ ήταν διευθυντής έκδοσης στο «Εθνος της Κυριακής».

Την ίδια στιγμή προς τον ίδιο όμιλο λέγεται πως οδεύει και ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης (φώτο κάτω) που πρόσφατα αποχώρησε από τον όμιλο του Πρώτου Θέματος, όπου ήταν διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού. Μάλιστα σχετική φημολογία θέλει τον  γνωστό δημοσιογράφο, που για πολλά χρόνια θεωρούνταν στενός συνεργάτης του Σταύρου Ψυχάρη, να είναι το πρόσωπο που έχει αναλάβει να φέρει κοντά τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Δημήτρη Μάρη.

No Comments Yet

Comments are closed