Ο ΑΝΤ1 πάει…ALPHA

Μια ιστορική απόφαση φαίνεται ότι πήρε ο Θοδωρής Κυριακού. Ο ΑΝΤ1 αφήνει τις εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου και μετακινείται μέχρι το τέλος του φθινοπώρου στην Κάντζα, στο κτίριο που χρησιμοποιούσε ο Alpha (φώτο επάνω). Η απόφαση αυτή έρχεται λόγω της μετακόμισης του Alpha στο κτίριο της Star Investments, αποτέλεσμα της συνεργασίας του σταθμού του Δημήτρη Κοντομηνά με το Star.

Παράλληλα υπάρχουν και νέες σκέψεις στον Όμιλο ΑΝΤ1 για την ενίσχυση του Μακεδονία TV και έναρξη νέου προγράμματος από τον Σεπτέμβριο. Το κανάλι θα μεταδίδει σειρές από την ταινιοθήκη του ΑΝΤ1 και κάποιες παραγωγές, ενώ πάντοτε υπάρχει το σχέδιο για να μετεξελιχθεί σε Mega, στην περίπτωση που δημοπρατηθεί η ταινιοθήκη του μεγάλου καναλιού.

Οι προετοιμασίες για το νέο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ως ισχυρό χαρτί ξεκίνησαν ήδη, ενώ είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για την ώρα έναρξης του δελτίου, δηλαδή αν θα είναι στις 19.45, έχοντας απέναντί του το δελτίο του ΣΚΑΙ ή αν θα παραμείνει στις 20.00. Τέλος εντός του επόμενου τριμήνου αλλάζει και το site www.ant1news.gr., το οποίο και αναβαθμίζεται, ενώ σχεδιάζεται να υπάρχουν και live μεταδόσεις.

 

No Comments Yet

Comments are closed