Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Δωρεάν εξετάσεις αύριο στο Νεφρολογικό Τμήμα και εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού

Δωρεάν εξετάσεις για το κοινό θα προσφέρει αύριο, Πέμπτη 14 Μαρτίου, το Νεφρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εορταστική εκδήλωση στο αμφιθέατρο για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων.

Στο κεντρικό σαλόνι του Νοσοκομείου θα διαμορφωθούν ειδικοί χώροι για εξετάσεις, όπως μετρήσεις γλυκόζης του αίματος και αρτηριακής πίεσης. Σε ειδικά σταντς, γιατροί και νοσηλευτές του Τμήματος θα μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια για τις παθήσεις του νεφρού καθώς και συμβολικά δώρα, ενώ θα απαντούν και στις ερωτήσεις του κοινού.

Στην ενημερωτική εκδήλωση στο αμφιθέατρο, εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα μιλήσει για τις στρατηγικές πρόληψης της χρόνιας νεφρικής νόσου, τις νεφροπάθειες από φαρμακευτικά και μη φαρμακευτικά προϊόντα, την αντιμετώπιση των νεφροπαθών τελικού σταδίου, καθώς και την επιλογή της μεθόδου θεραπευτικής υποκατάστασης και τη νοσηλευτική φροντίδα. Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με συζήτηση του κοινού και των ειδικών πάνω στα θέματα που θα παρουσιαστούν.

No Comments Yet

Comments are closed