Νίκος Φίλης: Πρέπει να παραιτηθεί ο Καμμένος

 

«Αν ο Κ. Μητσοτάκης καταθέσει πρόταση μομφής θα είναι σαν μομφή εναντίον του πατέρα του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης με αφορμή το ενδεχόμενο η Νέα Δημοκρατία να καταθέσει πρόταση μομφής για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «24/7», ο κ. Φίλης κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι διολισθαίνει στον εθνικισμό σε αντίθεση με τον πατέρα του που προσπάθησε να λύσει το σκοπιανό και τον επέκρινε για προσπάθεια εμπλοκής του ΠτΔ σε μικροκομματικά παιχνίδια. Είπε επίσης ότι δεν έχουν καμία σημασία όσα λέει ο κ. Λεβέντης (ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του ΠτΔ).

Ακόμη, ο κ. Φίλης σχολίασε και τη στάση του Πάνου Καμμένου στο Σκοπιανό λέγοντας πως «‘όταν σε ένα κορυφαίο ζήτημα ένας κορυφαίος υπουργός διαφωνεί δεν μπορεί να παραμένει στην κυβέρνηση».

«Η κυβέρνηση έχει μία γραμμή, αυτή που υπάρχει στις προγραμματικές δηλώσεις. Τότε δεσμεύτηκε στην προσπάθεια για λύση του σκοπιανού στη βάση σύνθετης ονομασίας», πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ χαρακτήρισε τη συμφωνία με τα Σκόπια «ιστορική», η οποία μόνο καλά θα φέρει στην Ελλάδα.

No Comments Yet

Comments are closed