Η Νικολέττα Ράλλη θα σε «βραχυκυκλώσει» με το μπούστο της!

Ό,τι κι αν έχεις δει τις τελευταίες εβδομάδες στο Instagram, όσες σέξι Ελληνίδες και ξένες κι αν σε έχουν χαζέψει, αυτό που θα πάθεις τώρα δεν θα έχει προηγούμενο. Η Νικολέττα Ράλλη είναι ινσταγκραμικό μονοπώλιο από τη στιγμή που ανάρτησε την τελευταία της φωτογραφία. Δεν γίνεται να μην τη δεις.

Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε ότι από τα πρώτα της βήματα είχε ένα μεγάλο ατού. Το στήθος της. Ψέματα. Δύο ατού είχε. Το στήθος και το χαμόγελο της. Ορισμένες φορές δεν ξέρουμε ποιο υπερτερεί. Άλλες πάλι είναι παραπάνω από σαφές ποιο κερδίζει.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram χαμόγελο δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως μπούστο. Η Νικολέττα Ράλλη φοράει ένα μαγιό χρώματος λιλά, ανεβαίνει τη σκαλίτσα της πισίνας και το στήθος της κυριαρχεί κατά κράτος. Αφού και η ίδια αυτό φαίνεται να κοιτάζει.

Κάποιες φορές η απλότητα των πραγμάτων είναι πιο εντυπωσιακή από το υπερβολικά προβοκατόρικο. Δηλαδή η Νικολέττα δεν φοράει ένα μαγιό πολύ αποκαλυπτικό. Ένα απλό μπικίνι έχει. Παρόλα αυτά σου δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι μια πολύ σέξι επιλογή για την παραλία. Έτσι συμβαίνει πάντα μαζί της.

No Comments Yet

Comments are closed