Νέος Οικονομικός τρόπος αποτελεσματικής Προώθησης Προϊόντων & Υπηρεσιών

Μέσω της υπηρεσίας αποστολής μαζικών γραπτών μηνυμάτων Viber, έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε άμεσα και με χαμηλό κόστος μαζικά sms μηνύματα. Θα επικοινωνείτε με τον τρόπο αυτό με τους πελάτες και συνεργάτες σας, εύκολα και γρήγορα, γιατί όπου και αν βρίσκονται θα μπορούν να ενημερώνονται για τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις της επιχείρησής σας. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο προώθησης και διαφήμισης.

Σας παρέχει τη δυνατότητα να οργανώσετε τις επαφές σας, να δημιουργήσετε ομάδες, καθώς και να αποθηκεύσετε πρότυπα μηνύματα για να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο κατά τη διάρκεια των αποστολών σας. Η  αποστολή των μαζικών μηνυμάτων Viber πραγματοποιείται μέσα από τον υπολογιστή και χωρίς να απαιτείται  η εγκατάσταση κάποιου λογισμικού ή εφαρμογής.  Η υπηρεσία sms marketing θεωρείται ένα σύγχρονο εργαλείο για τις επιχειρήσεις, λόγω της εκτεταμένης χρήσης των κινητών τηλεφώνων που πραγματοποιείται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Μπορείτε να ενδυναμώσετε τις σχέσεις με το πελατολόγιό σας, στέλνοντάς τους προσωποποιημένα μηνύματα και χρησιμοποιώντας κάποια ιδιαίτερα στοιχεία τους όπως όνομα, επίθετο κλπ.

Στείλτε μαζικά μηνύματα εύκολα και γρήγορα σε χιλιάδες παραλήπτες, μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενο δραστηριότητας της επιχείρησης σας και θα καλύψει όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, από ένα απλό μέχρι και το πιο σύνθετο επαγγελματικό μήνυμα.

Όλες οι επιχειρήσεις επιθυμούν να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, για να αυξήσουν τον όγκο των πωλήσεων τους. Οι σύλλογοι και τα σωματεία να προβάλλουν τις δράσεις τους, οι οργανισμοί και οι φορείς να ενημερώσουν τους πολίτες. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα ανοίξουν και θα διαβάσουν άμεσα ένα ενημερωτικό μήνυμα, σε σχέση με ένα φυλλάδιο ή και με ένα email, καθιστούν την υπηρεσία ιδιαίτερα αποτελεσματική, εξαιρετικά διαδεδομένη και ένα ισχυρό εργαλείο του marketing.

No Comments Yet

Comments are closed