Νέο ΔΣ για το MEGA

Την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Τηλέτυπος (Mega Channel) που ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και με απαρτία της τάξης του 71,95%.
Το Δ.Σ., πενταετούς θητείας, αποτελείται από τους Παναγιώτη Παπανελόπουλο, Γιώργο Μήτραινα, Γιώργο Δημάκη, Μάρκο Χητά και Παντελή Ντίλη. Βάση του καταστατικού το νέο διοικητικό συμβούλιο πρέπει να συγκροτηθεί σε σώμα και εν συνεχεία να εκλεγεί πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Dimera, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, στην παρέμβασή του επανέλαβε ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην Τηλέτυπος, στην οποία η Dimera προτίθεται να εισφέρει το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης επανέλαβε ότι πρώτο μέλημα πρέπει να είναι η το δυνατόν εξόφληση των εργαζομένων.
Βάση του καταστατικού το νέο ΔΣ πρέπει να συγκροτηθεί σε σώμα και εν συνεχεία να εκλεγεί πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, με πενταετή θητεία.

Υπενθυμίζεται ότι μοναδικό θέμα της  ΓΣ ήταν η εκλογή νέου ΔΣ έπειτα από την παραίτηση των Σταύρου και Παναγιώτη Ψυχάρη και Γιώργου και Φώτη Μπόμπολα.

 

No Comments Yet

Comments are closed