Νέα παραίτηση από τη διοικούσα παράταξη στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου- «Σε είχαμε διαγράψει» απάντησε ο Π. Σούλας

Συνεχίζει να μετρά απώλειες η διοικούσα παράταξη του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Ο αριθμός των παραιτηθέντων συμβούλων, μετά και τη σημερινή, ανέρχεται πλέον στους 7, προκαλώντας προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της δημοτικής αρχής.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, o δημοτικός σύμβουλος, οικονομολόγος, Χρήστος Φωτιάδης ανακοίνωσε την παραίτησή του και παράλληλα την ανεξαρτητοποίησή του από την πλειοψηφούσα παράταξη «Δήμος για Όλους». Ο κ. Φωτιάδης, ο οποίος διετέλεσε μέλος σε διάφορες επιτροπές του δήμου, στην επιστολή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η αδιαφορία στην καθημερινότητα των πολιτών, η εγκατάλειψη αξιών όπως διαφάνεια, αξιοκρατία, ισότητα, αποτελεσματικότητα καθώς και η ενίσχυση του λαϊκισμού αποτελούν λόγους για την απόφασή μου αυτή».

Την ώρα που ο κ. Φωτιάδης ανακοίνωνε την ανεξαρτητοποίησή του ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρος Σούλας πήρε το λόγο τονίζοντας ότι η παραίτηση του κ. Φωτιάδη είναι ετεροχρονισμένη καθώς είχε προηγηθεί η διαγραφή του από τη διοικούσα παράταξη, η οποία, ωστόσο, δεν είχε δημοσιοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Myportal.gr το προσεχές διάστημα αναμένονται νέες παραιτήσεις από τη διοικούσα παράταξη, γεγονός όμως που δεν προκαλεί ανησυχία στην παράταξη του δημάρχου, καθώς ο ίδιος έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με σκοπό την ανανέωση της παράταξης ενόψει των εκλογών του προσεχούς Μαΐου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά την παραίτηση του κ. Φωτιάδη η δημοτική αρχή έμεινε με 19 συμβούλους από τους 26 που είχε εκλέξει σε σύνολο 45 δημοτικών συμβούλων μελών του δημοτικού συμβουλίου.

No Comments Yet

Comments are closed