Νέα λειτουργεία με στόχο την περαιτέρω διευκόλυνση των χρηστών του συστήματος THESi θα τεθεί σε εφαρμογή

Μια νέα λειτουργεία με στόχο την περαιτέρω διευκόλυνση των χρηστών του συστήματος THESi, θα τεθεί σε εφαρμογή σύμφωνα με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα της αστυνομίας, Δημητριο Δαγκλή.

Συγκεκριμένα, ξεκινάει από σήμερα η τοποθέτηση κωδικού QR με την εγκατάσταση υποπινακιδίων σε όλες τις πινακίδες των θέσεων επισκεπτών (λευκή διαγράμμιση). Η διαδικασία είναι απλή. Ο χρήστης σκανάρει τον κωδικό QR στην πινακίδα «Scan & Pay» με οποιαδήποτε εφαρμογή αναγνώρισης κωδικών QR. Αυτομάτως μεταφέρεται σε μία σελίδα όπου συμπληρώνει τον αριθμό κυκλοφορίας και την επιθυμητή διάρκεια στάθμευσης ενώ μπορεί προαιρετικά να συμπληρώσει και το email του ώστε να λάβει βεβαίωση στάθμευσης μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Ο τομέας είναι προσυμπληρωμένος μέσω του κωδικού QR. Στην συνέχεια, ο χρήστης οδηγείται στην σελίδα πληρωμής όπου συμπληρώνει τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής. Όταν εκτελεστεί η πληρωμή, ο χρήστης ενημερώνεται για το αποτέλεσμα της συναλλαγής και βλέπει τα στοιχεία της ενεργοποιημένης στάθμευσης. Οδηγίες παρέχονται και στο επίσημο και ανανεωμένο site του Δήμου για το Σύστημα της Ελεγχόμενης Στάθμευσης, το www.thesi.gr.

No Comments Yet

Comments are closed