Νέα δέσμευση Τσίπρα για εκλογές τον Οκτώβριο

Tη δέσμευσή του ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και θα πάει σε εκλογές τον Οκτώβριο, θα επαναλάβει απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχωρεί στον ΑΝΤ 1, υποστηρίζοντας ότι έρχονται θετικά μέτρα, όπως οι ρυθμίσεις για τις 120 δόσεις για χρέη σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία, αλλά και θετικά γεγονότα όπως η αποπληρωμή μέρους των δανείων του ΔΝΤ που ο ίδιος αναμένει να αλλάξει το κλίμα υπέρ της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να εξαπολύσει νέα επίθεση κατά της Ν.Δ. με αφορμή την υπόθεση Νovartis, ενώ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η τοποθέτησή του για την υπόθεση Πετσίτη – την ώρα που το ένα μετά το άλλο στέλεχος της κυβέρνησης ζητά εξηγήσεις – αλλά και για τις πληροφορίες που θέλουν το Μαξίμου να κρατά αποστάσεις από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.

Ο Πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να δώσει νέα ώθηση και στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εκπροσωπήσει τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς που έχει προκαλέσει «πόλεμο» με το Κίνημα Αλλαγής, ενώ η αποψινή συνέντευξη αποτελεί την αρχή ενός γεμάτου προεκλογικού προγράμματος που περιλαμβάνει μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του συνόλου του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ μόλις η σύνθεσή του ολοκληρωθεί, περιοδείες στην επαρχία και κατάληξη με ανοικτή συγκέντρωση στην Αθήνα εν όψει ευρωεκλογών.

(naftemporiki.gr)
No Comments Yet

Comments are closed