Νέα από τα media της Θεσσαλονίκης

  • Αλλαγές είχαμε στο γραφείο Θεσσαλονίκης του “Έθνους” καθώς επικεφαλής, διαδεχόμενος τον Χρήστο Τελίδη, τέθηκε ο Εύρης Τσουμής. Τις αλλαγές ανακοίνωσε ο εκδότης της εφημερίδας Νούλης Χατζηδημητρίου ο οποίος ανακοίνωσε επίσης την ενίσχυση και άμεση λειτουργία της ιστοσελίδας της εφημερίδας που θα λειτουργεί ως ενημερωτικό portal.
  • Αύριο ξεκινάει τη λειτουργία της η τηλεόραση Open. Επικεφαλής του δημοσιογραφικού γραφείου Θεσσαλονίκης τέθηκε ο πολύπειρος στα τηλεοπτικά δημοσιογράφος Παναγιώτης Μανής.
  • Σκληρή ήταν η αντίδραση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη στις δύο απολύσεις στην εφημερίδα “Μακεδονία”. Έγραψε στη σελίδα του στο facebook: “Aυτό που έγινε στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με τις δύο απολύσεις αποτελεί casus belli για το Υπουργείο Εργασίας, πολύ περισσότερο που στο νέο σχήμα που εκδίδει την εφημερίδα συμμετέχει ΚΟΙΝΣΕΠ που αδειοδοτήθηκε από την αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου. Να αποκατασταθεί άμεσα η τάξη, αλλιώς θα αναθεωρηθούν ΟΛΑ. Η συγκρότηση της ΚΟΙΝΣΕΠ, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλάζει άρδην όλα τα δεδομένα. Δηλαδή όλοι πρέπει να ξεχάσουν όλα όσα γνώριζαν ως εργοδοτικές πρακτικές. Περιμένω άμεση ανταπόκριση…”
No Comments Yet

Comments are closed