Νέα ανακοίνωση Μιωνή: «Εκτός από τον Παππά γνώριζαν και άλλοι για το Παραδικαστικό»

Επανέρχεται με δεύτερη ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, στην οποία κάνει λόγο για «απόκρυψη κρίσιμου εγγράφου» από την Ελένη Τουλουπάκη και υποστηρίζει πως «δεν γνώριζε μόνο ο κ. Παππάς τη λειτουργία του παραδικαστικού κυκλώματος, γνώριζαν και άλλοι».

Μάλιστα, στη μακροσκελή ανακοίνωσή του, ο κ. Μιωνής υποστηρίζει ότι «τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν θα κάνουν κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους για τη δράση του μεγαλύτερου παραδικαστικού κυκλώματος από τη σύσταση του ελληνικού κράτους».

Ο Σάμπυ Μιωνής υποστηρίζει ότι σε απάντηση σχετικού αιτήματος, την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 έστειλε στη Βουλή το εισαγγελικό πόρισμα του Εισαγγελέα κ. Καλουδη, με το οποίο ζητείτο ποινική διώξη για κακούργημα σε βάρος του και του Σταύρου Παπασταύρου.

«Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 4 Ιουλίου 2020, τα φιλικά στην εγκληματική συμμορία μέσα, Αυγή, Ντοκουμέντο, Εφημερίδα των Συντακτών, Δημοκρατία, μιλούσαν με πρωτοσέλιδα άρθρα για “έγγραφα φωτιά”. Ο στόχος προφανής να πληγεί η αξιοπιστία μας και να απονομιμοποιηθούν οι αποκαλύψεις που έχω κάνει. Καταλαβαίνω την απέλπιδα προσπάθεια με επιλεκτική χρήση εγγράφων να δοθεί χείρα βοήθειας στην εγκληματική συμμορία Παπαγγελόπουλου, Φιλιππάκη, Παπαδάκου, Τάρκα. Ευχαριστώ όποιον είχε την σχετική πρωτοβουλία να ζητήσει και διαρρεύσει το πόρισμα αυτό στον Τύπο γιατί άθελά του επιτυγχάνει ακριβώς το αντίθετο» τονίζει ο Σάμπυ Μιωνής, και συμπληρώνει:

«Πρόκειται για δίωξη που ζητήθηκε το Νοέμβριο του 2017 από τον Εισαγγελέα Καλούδη μετά την μερική εκτέλεση κατάσχεσης που έκανα κατά του Γιάννη Φιλιππάκη και της εφημερίδας “Δημοκρατίας”. Τα κατασχεθέντα χρήματα δώρισα ως γνωστόν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Η δίωξη αυτή ήταν η ύστατη πράξη της εκβίασής μου για να υποκύψω στο παραδικαστικό κύκλωμα. Συνδέεται μάλιστα με μια μαύρη σελίδα για την Ελληνική Δικαιοσύνη, την αποσιώπηση δηλαδή και την προκλητική υποβάθμιση της σημασίας καταλυτικού υπέρ των θέσεων μου εγγράφου δικαστικής συνδρομής από την Κύπρο».

No Comments Yet

Comments are closed