ΝΔ: Τι ειπώθηκε στην κλειστή σύσκεψη Σπηλιόπουλου-βουλευτών Θεσσαλονίκης

Χθες το βράδυ στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης επί της Μιχαήλ Καλού πραγματοποιήθηκε κλειστή σύσκεψη μεταξύ των βουλευτών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης και του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης Τάσου Σπηλιόπουλου.

Το παρών στη σύσκεψη έδωσαν πλην του προέδρου της ΝΟΔΕ, οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, Έλενα Ράπτη, Στράτος Σιμόπουλος και Δημήτρης Κούβελας και της Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης και Δημήτρης Βαρτζόπουλος καθώς και ο διευθυντής της ΝΔ Θεσσαλονίκης Θόδωρος Καλλίτσης.

Το βασικό θέμα στη συζήτηση ήταν η στελέχωση των θέσεων του κρατικού μηχανισμού από την νέα κυβέρνηση. Υπήρξε ενόχληση για το ότι για άλλη μια φορά δεν ακούγονται οι προτάσεις και οι απόψεις των τοπικών ανθρώπων (κομματικών στελεχών και βουλευτών) αλλά οι αποφάσεις λαμβάνονται μόνο από το Μέγαρο Μαξίμου. Συμφωνήθηκε ενόψει του νέου κύματος τοποθετήσεων (κυρίως στον τομέα της Υγείας) να διαμορφωθεί λίστα με τις προτάσεις σε πρόσωπα και να διαβιβαστεί στην Αθήνα.

Ο κ. Σπηλιόπουλος και οι βουλευτές αποφάσισαν να συναντώνται τακτικότερα και να υπάρχει συντονισμός και κοινή θέση στα τοπικά θέματα, όπως του ΟΑΣΘ.

Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο ΥΜΑΘ Θόδωρος Καράογλου ενώ δεν παρέστη η προϊσταμένη του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης Μαρία Αντωνίου καίτοι προσκλήθηκε.

No Comments Yet

Comments are closed