Να σταματήσει η κυβέρνηση να στέλνει μηνύματα ανοχής στη βία

«Είναι λυπηρό που την περασμένη Τετάρτη στη Βουλή με ευθύνη Τσίπρα-Μητσοτάκη το ελληνικό κοινοβούλιο μετατράπηκε σε γήπεδο. Ακραίες εκφράσεις πεζοδρομίου εκατέρωθεν απομακρύνουν τους πολίτες από την πολιτική, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δε νιώθουν υπερήφανοι για την ποιότητα της αντιπροσώπευσής τους στο ελληνικό κοινοβούλιο», σχολίασε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

«Το κότερο δεν είναι το βασικό αντικείμενο της πολιτικής αντιπαράθεσης, είναι όμως άλλη μια απόδειξη της υποκρισίας του κ. Τσίπρα», τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης. Ο κ. Χριστοδουλάκης διαβεβαίωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής, δεν πρόκειται να ακολουθήσει αυτή την τακτική, καθώς ο ελληνικός λαός περιμένει να δει τρόπους και διεξόδους από την κρίση και το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.«Η πρόεδρός μας, Φώφη Γεννηματά, παρουσίασε εχθές σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου εκ νέου το σχέδιο μας για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή», πρόσθεσε.

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, καταδίκασε τις καταστροφικές επιθέσεις των κουκουλοφόρων χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας υπογραμμίζοντας ότι οι νόμοι υπάρχουν και πρέπει να εφαρμόζονται. «Πρέπει να μπορούν οι πολίτες να κυκλοφορούν στην πόλη μας και γενικότερα στη χώρα μας με ασφάλεια, στοιχείο που έχει δυστυχώς επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί σε ένα από τα κρισιμότερα για την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών.

Εμείς στα γραφεία μας στη Χαριλάου Τρικούπη το βιώνουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, που αντί για πάρτι κάποιοι ρίχνουν μολότοφ.

Τα φαινόμενα αυτοδικίας, που ο καθένας νομίζει ότι μπορεί να παίρνει το νόμο στα χέρια του, για να εκφραστεί πολιτικά, πρέπει να τιμωρούνται χωρίς ανοχή».

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης δήλωσε αισιόδοξος για την εκλογική επιτυχία του Κινήματος Αλλαγής λέγοντας ότι εισπράττει ένα κλίμα ενθουσιασμού και διαρκώς αυξανόμενης προσέλευσης στις εκδηλώσεις και τις διαδικασίες του.

«Θεωρώ βέβαιο ότι αυτό θα αποτυπωθεί στις κάλπες. Σε όλες τις κάλπες. Η δυναμική μας αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο»,είπε.

 

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ-ΜΠΕ

No Comments Yet

Comments are closed