Να εμβολιαστούμε ή να μην εμβολιαστούμε; Υπάρχει απορία;

Όλο το βάρος της κυβέρνησης έχει επικεντρωθεί στην προσπάθεια να αυξηθεί ο αριθμός του πληθυσμού που θα κάνει κάποια εμβόλιο προστασίας από τον ιό.
Είναι θέμα αντίληψης ;
Είναι θέμα Λογικής;
Είναι θέμα συνωμοσίας;
Θέλουν κάποιοι το κακό της ανθρωπότητας;
Λογικές και παράλογες απόψεις δίνουν και παίρνουν.
Η νηφαλιότητα και σοβαρότητα πρέπει να κυριαρχήσουν.
Ας εξετάσουμε κάποια στοιχεία που έχουν προκύψει έως τώρα, από την πορεία του εμβολιασμού τόσο στην χώρα μας όσο και παγκοσμίως.
Οι εμβολιασμοί στην χώρα μας έχουν ξεπεράσει τα 9 εκ. Δόσεις. Οι παρενέργειες και οι ασθενείς που δυστυχώς, κατέληξαν εξαιτίας του εμβολιασμού είναι σχεδόν σε μηδενικά ποσοστά.
Σαφώς, μια και μόνο ανθρώπινη ζωή να χαθεί δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο.
Ο φόβος και η δυσπιστία που επικρατεί σε ένα σημαντικό μέρος του ελληνικού πληθυσμού δεν δικαιολογείται με βάση τα αποτελέσματα παρενεργειών των εμβολίων.
Κάπου εκεί, η κυβέρνηση πρέπει να ψάξει την προέλευση της δυσπιστίας. Η ενημέρωση, η πειθώ προς τους ανεμβολίαστους πρέπει να ασκηθεί από ειδικούς, με σοβαρά επιχειρήματα και στοιχεία και όχι με διλήμματα, πολλές φορές πιεστικά. Αυτή η τακτική φέρνει αντίδραση και όχι το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Όλοι πρέπει να κατανοήσουν πως η λύση είναι το εμβόλιο. Η οικονομία έχει άμεση συνάφεια με την πορεία του εμβολιασμού.
Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό είναι πως όλες οι κυβερνήσεις θα φέρουν προνόμια υπέρ των εμβολιασμένων και εξαιρετικά δύσκολα θα έχουμε σκληρού τύπου lockdown. Αυτό, βέβαια έχει λογική.
Ποια είναι λογική;
Οι εμβολιασμένοι έχουν μπει στη διαδικασία και αν θέλετε ρισκάρουν το ενδεχόμενο παρενεργειών. Κάποιοι τους λένε πειραματόζωα.
Δύο ερωτήσεις:
Ε, λοιπόν, αυτά πειραματόζωα δεν δικαιούνται κάτι επιπλέον;
Πως γίνεται κάποιος να φοβάται το εμβόλιο και όχι τον ιό;
No Comments Yet

Comments are closed