Ν. Παππάς: Τα αίτια της τραγωδίας στο Μάτι είναι πολύ βαθιά

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη στην αντιμετώπιση της φονικής πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική αλλά κατηγόρησε την αντιπολίτευση για προσπάθεια «πολιτικής εργαλειοποίησης» της καταστροφής.

Μιλώντας σήμερα σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Παππάς διευκρίνισε ότι τα αίτια της τραγωδίας στο Μάτι είναι πολύ βαθιά, ενώ έκανε λόγο για συνθήκες πρωτόγνωρες, καθώς καταγράφηκαν άνεμοι εντάσεως 10-11 μποφόρ στη στεριά.

Στη συνέχεια, ο υπουργός αναφέρθηκε και στις πρόσφατες παραιτήσεις και αποπομπές λέγοντας πως η Κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα με υπευθυνότητα, ενώ στο θέμα των αυθαιρέτων δεσμεύτηκε πως η Κυβέρνηση θα προχωρήσει στη κατεδάφιση τους.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο κ. Παππάς δεν θέλησε να τοποθετηθεί λέγοντας ότι μοναδικός αρμόδιος είναι ο Πρωθυπουργός.

Όσον αφορά την ολοκλήρωση του προγράμματος και την μεταμνημονιακή εποχή, τόνισε πως δεν σημαίνει πως τα δύσκολα τελείωσαν, αλλά οι αλλαγές θα γίνουν αισθητές στην καθημερινότητα.

Καταλήγοντας, στο ερώτημα των εκλογών, ο κ. Παππάς απάντησε πως αυτές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και το αν θα υπάρξει εκ νέου συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, είναι ένα ερώτημα που θα απαντήσει ο λαός με τη ψήφο του.

No Comments Yet

Comments are closed