Ν. Παππάς: Η χώρα μας ξαναστέκεται στα πόδια της

Το μήνυμα ότι η Ελλάδα ξαναστέκεται στα πόδια της και με όρους καθαρούς διεκδικεί τη θέση της εκ νέου, στέλνει με δήλωσή του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup.

«Είμαστε αισιόδοξοι διότι τα θετικά μηνύματα από το εξωτερικό πυκνώνουν και βλέπουν αντικειμενικά οι φίλοι μας και οι λιγότερο φίλοι μας μια χώρα να ξαναστέκεται στα πόδια της, και με όρους καθαρούς να διεκδικεί τη θέση της εκ νέου» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

Αναφερόμενος στην τελική έγκριση από το Eurogroup της ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σχολιάζει πως είναι μια εξέλιξη που επιβεβαιώνει ότι είμαστε σε μια νέα φάση. Μια φάση, συμπλήρωσε, στην οποία αξιολόγηση και Eurogroup δεν σημαίνει ανησυχία και αγωνία, αλλά βήματα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο, τονίζει πως η Ελλάδα σταθερά κερδίζει έδαφος και διαβεβαίωσε πως θα ολοκληρώσει με επιτυχία το τρίτο πρόγραμμα, ανακτώντας πολλούς από τους βαθμούς ελευθερίας στην οικονομία και στην κοινωνία.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ για επενδύσεις στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ότι «ήδη έχουν αρχίσει να έρχονται».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

No Comments Yet

Comments are closed