Ν. Κακλαμάνης στο MyPortal.gr (vid): Πρώτη φορά αρχηγός της ΝΔ κάνει την καταληκτική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη

 

«Πρώτη φορά αρχηγός της ΝΔ επιλέγει να κάνει την καταληκτική ομιλία του στην Θεσσαλονίκη» δήλωσε σε συνέντευξη του στο MyPortal.gr ο πρώην υπουργός, βουλευτής της ΝΔ και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ.Κακλαμάνης ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των οργανωτικών ετοιμασιών για τη σημερινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη τόνισε: «Καλώ όλους τους Θεσσαλονικείς να πλημμυρίσουν την προβλήτα με την παρουσία τους»..

Όσον αφορά στις περιφερειακές εκλογές επισημαίνει: «ψηφίζουμε δαγκωτό Απόστολο Τζιτζικώστα».

Ο κ.Κακλαμάνης αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής εκτίμησε πως «το σκορ και από τις 3 κάλπες θα λήξει με 3-0 εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. «O κ.Τσίπρας πρέπει να παραιτηθεί από μόνος του την Κυριακή τα μεσάνυχτα, σημείωσε.

Αναφορά έκανε και στην «Συμφωνία των Πρεσπών» λέγοντας: «είχαμε πει πως σε ότι αφορά το ΝΑΤΟ ελάχιστα πράγματα μπορούν να γίνουν, οποίος και αν είναι ο Πρωθυπουργός. Σε ότι αφορά την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρώπη, εάν δεν προσαρμοστούν, θα ασκήσουμε βέτο στην ενταξιακή τους πορεία στην Ε.Ε.. Αυτό μπορούμε και αυτό θα κάνουμε».

No Comments Yet

Comments are closed