Μπαράζ συλλήψεων στη Θεσσαλονίκη


Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (21-03-2019) 32χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη του για εγκληματική οργάνωση και παράβαση του Νομου περί ναρκωτικών.

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 35χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) ετών και (6) μηνών για ληστεια.

– Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά συνέλαβαν 36χρονη ημεδαπή, καθώς σε βάρος της εκρεμμούσαν: i) ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με την οποία διατάσσεται η σύλληψη της για Ληστεία και ii) τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 8 μηνών για κλοπή.
Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (21-03-2019) στο κέντρο της πόλης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 19 και 25 ετών καθώς κατείχαν και διέθεταν προς πώληση συνολικά 193 πακέτα τσιγάρα και 3 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
Επιπλέον, σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή τον Αύγουστο του 2018.
Συλλήψεις για ναρκωτικά (Πλατεία Αγίου Γεωργίου – Ροτόντα) Βραδινές ώρες χθες (21-03-2019) στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου – Ροτόντα αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν συνολικά τέσσερα (4) άτομα για κατοχή και διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών.